• Fagron Advanced Derma

  De nieuwe standaard in dermatologische zorg

  Fagron Advanced Derma - Huidverzorging voor de gevoelige huid - zonder parfum en parabenen

  De nieuwe standaard in dermatologische zorg

  Fagron Advanced Derma is wereldwijd de standaard voor geavanceerde en geïndividualiseerde dermatologische zorg. Fagron Advanced Derma omvat een reeks huidvriendelijke basiscrèmes voor verschillende huidtypen, ontwikkeld aan de hand van de meest recente wetenschappelijke inzichten binnen de dermatologie. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en mild voor de kwetsbare en gevoelige huid. De zachtheid en smeerbaarheid van de crèmes bieden bovendien maximaal gebruikscomfort.

  Het Fagron Advanced Derma assortiment is exclusief verkrijgbaar bij uw apotheek.

   

  Verpakking: pompflacon 100 g
   

   

 • Dé revolutionaire nieuwe standaard in de dermatologische zorg

 • Fagron Advanced Derma is ontwikkeld met focus op farmaceutische kwaliteit, veiligheid en comfort.

  broken image

  Farmaceutische kwaliteit

  Geproduceerd conform GMP

  Fagron Advanced Derma is geproduceerd conform GMP (kwaliteitsborgingssysteem) op basis van farmaceutische ingrediënten. Elke product heeft een farmaceutische beoordeling ondergaan om mogelijke irritaties te kunnen uitsluiten en effectiviteit te kunnen aantonen.

  broken image

  Veiligheid

  Een veilige formulering

  Fagron Advanced Derma is vrij van schadelijke ingrediënten om huidirritatie en allergieën te voorkomen. De producten zijn voor iedereen geschikt en ook veilig te gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen.

  broken image

  Comfort

  Hoge huidtolerantie

  Zorg op maat met maximaal comfort. De producten van Fagron Advanced Derma hebben een hoge huidtolerantie, smeert gemakkelijk en trekt snel in de huid. Fagron Advanced Derma is veilig te gebruiken bij zowel de acute- en onderhoudsfase van verschillende huidziekten.

  broken image

  Gebruiksgemak

  Luchtvrije pompflacons

  Fagron Advanced Derma producten zijn verpakt in een hygiënische, luchtvrije pompflacon. Zo worden bacteriën vermeden en is het product voor langere tijd, met dezelfde kwaliteit te gebruiken. Deze pompflacons helpen bij het correct doseren van de crème volgens de FTU-methode.

 • Voor elk huidtype de juiste verzorging

  Alle basiscrèmes van Fagron Advanced Derma zijn geschikt voor de aangedane huid

 • Fitalite™ - Natuurlijke gelcrème voor de vette huid - parabenenvrij - parfumvrij

  Natuurlijke gelcrème

  Fitalite™ is een snel intrekkende gelcrème met hydraterende eigenschappen voor de normale (gebalanceerde) tot vette huid. Fitalite™ voelt door de geltextuur licht aan op de huid, is niet vettig en trekt snel in.

  Shop Fitalite

   

  Versatile™ - Snel intrekkende crème voor de gevoelige, droge huid. zonder parfum en parabenen

  Snel intrekkende o/w crème

  Versatile™ is een snel intrekkende crème voor de normale tot droge huid met hydraterende en verzachtende eigenschappen. Versatile™ heeft een verfijnde, zachte formulering welke snel intrekt en niet vet aanvoelt op de huid.

  Shop Versatile

  Versatile™ Rich - Rijke crème voor de zeer droge huid - zonder parfum en zonder parabenen

  Rijke o/w crème

  Versatile Rich™ is een snel intrekkende, rijke crème voor de (aangedane) droge tot zeer droge huid met hydraterende en verzachtende eigenschappen. Versatile Rich™ heeft een rijke hoeveelheid natuurlijke vetten om de droge tot zeer droge huid optimaal te kunnen beschermen.

  Shop Versatile Rich

 • Unieke formuleringen voor maximale veiligheid en comfort

 • De Fagron Advanced Derma producten zijn vrij van onderstaande ingrediënten:

  broken image

  Maximale veiligheid en comfort

  De producten van Fagron Advanced Derma bevatten een zorgvuldige selectie van ingrediënten. Alle crèmes van Fagron Advanced Derma zijn vrij van schadelijke, irriterende ingrediënten om huidirritatie en allergieën te voorkomen.

   

  Doseren volgens FTU met Fagron Advanced Derma

  broken image

  Doseren volgens FTU

   

  Hoeveel FTU smeert u?

  Een Finger Tip Unit (FTU, vingertopeenheid) is een hoeveelheid die overeenkomt met een streepje crème zo lang als de vingertop van een volwassene. Dat is ongeveer 0.5 gram crème. Om een lichaamsdeel in te smeren heeft u één of meerdere FTU's nodig. Bereken eenvoudig het aantal FTU's met het FTU schema zoals hiernaast weergeven.

   

  Wist u dat...?

  De pompflacons van Fagron Advanced Derma bij indrukken 1 gram doseren? Dat komt overeen met 2 FTU. Zo smeert u dus eenvoudig, gemakkelijk en exact volgens FTU.

   

 • broken image

  Sanne

  '' Mijn huid is extreem gevoelig voor allerlei ingrediënten. Na een lange zoektocht heb ik eindelijk een fijne, snel intrekkende crème gevonden die mijn onrustige huid kalmeert.''

  broken image

  Regina

  '' Ik voelde mijzelf niet prettig wanneer ik een glimmende crème moest aanbrengen op de eczeemplekken in mijn gezicht. Met Versatile Rich smeer ik mijn gezicht zo vaak in als nodig. Het fijne is dat mijn gezicht er niet van gaat glimmen.''

  broken image

  Jeroen

  '' Ik ben erg tevreden met Fitalite. Mijn huid is erg gevoelig na het scheren. Ik merk dat deze crème snel intrekt en mijn huid direct kalmeert. ''

  broken image

  Vertel ons jouw mening, verhaal of foto's (voor en na)

  Deel jouw ervaring met Fagron Advanced Derma!

 • Een vraag over Fagron Advanced Derma?

 • Kom in contact met ons!

  broken image
  broken image